miercuri, 28 martie 2012

Crezul PDL

astazi 28/03/2012 am asistat din nefericire la cel mai prost discurs politic din Romania din ultimi ani. Este vorbe despre discursul unui presedinte de partid rupt total de realitatea politica si sociala din Romania.
Individul asta Emil Boc, caci despre el este vorba a ajuns sa tine lectii despre moralitate, despre crezul pedelistului care cica ar fi pana la urma doua crezuri la numar, scuze pentru modul de exprimare dar asa a gandit si acest ilustru politician,
In opinia imbertului ,,Sorin Frunzăverde a abandonat şi a trădat două crezuri ale PDL-iştilor adevăraţi. Primul crez este chiar în imnul PDL, "Vântul bate, apa trece, pietrele rămân". Au fost momente grele: Duvăz, Sasu, Duţu au dispărut în istorie şi parcă istoria se repetă. În 2003, tot preşedintele CJ Caraş-Severin a plecat la PSD. Aţi mai auzit de el? Dar PDL a câştigat alegerile şi a devenit principalul partid de guvernământ. Soarta lor este trecerea în uitare a istoriei.

Al doilea crez spune: "Casa părintească nu se vinde niciodată. Un PDL-ist adevărat nu-şi vinde sufletul. Am greşit când am acceptat la Congres ca domnul Frunzăverde să facă parte din conducere".

Care crezuri, caci din nefericire PD-ul si-a pierdut crezut in momentul in care s-a aliat cu partidul ala al lui flutur desprins din PNL, atunci cand peste noapte a devenit PDL iar mai apoi partid popular. Cum dracu peste noapte un partid poate sa-si schimbe doctrina? ma intreb si eu ca prostu.
Apoi acest individ sinistru pentru P.D. , vorbeste de moralitate, dar eu ma intreb atunci cand parlamentarii acestui partid P.D.L., din care inca mai fac si eu parte au stat ca mortii in bancii la toate motiunile de cenzura - a fost moral-, cand acest partid cedeaza la toate presiunile lingailor aflati la putere este moral, cand au infiintat un partid din fugarii. Dar cand principali vectori de comunicare ai partidului au fost sau sunt talmacean, visan, liga, hoara sau alte specimente de acest gen, dansul ca si lider de partid sa simtit confortabil?
Din nefericire acest partid P.D. a ajuns sa fie populat de tot felul de specimene vebite din alte partide la putere, de oamenii fara caracter care nu sunt in stare sa spuna ceea ce gandesc daca gandesc si se fac pres in fata sefului direct, fie pentru a fi trecut pe lista, fie pentru a nu-si pierde locul caldut de munca.Eu unul m-am saturat de asemenea specimene, eu cand am intrat in anul 1999 in P.D. am intrat cu ub scop, un ideal care din nefericire nu s-a realizat. De ce? pentru ca nu am cotizat la partid, pentru ca nu am lins fundul unui sef semianalfabet dar plin de banii.Din nefericire astia au ajuns sa conduca acest partid incompetenti, lingai, fripturisti in mare parte oamenii fara caracter ce s-au perindat pe la toate partidele.Personal m-am saturat de asemenea oamenii.Am ajuns sa fiu criticat pentru ca am alte opinii fata de cele ale partidului de oamenii care in trecut au trecut pe la conservatori, pe la liberali si culmea chiar si de unii care cica ar acea afinitati spre Casa Regala, cum dracu sa ii iau in seama pa astia care nici macar nu au avut curajul sa spuna ceva cand marele lider Zeus a criticat Casa Regala?eu m-am saturat de asemenea specimene.
Astia sunt cei ce vorbesc de moralitate, de traseism politic.
Astazi acest individ sinistru boc, s-a luat de Frunzaverde. Cum dracu sa se ia boc de Frunzaverde?cine e boc?Imbecilul asta nu stie, sa nu vrea sa stie ca Frunzaverde pe care am avut pot spune onoarea sa-l cunosc, cum am avut si neplacerea de a face cunostiinta cu sinistrul individ boc, a pus bazele partidului? e de 20 de ani in P.D.
Asta e sper ca partidul asta P.D. sa se curete de boc, udrea,baconski,anastase sa redevina ceea ce a fost adica P.D. fara ,,L,, din coada si sa redevina partid de stanga.
Sper ca totusi P.D. sa nu si piarda identitatea si sa aiba soarta P.N.T.