miercuri, 13 iulie 2011

Examen titularizare 2011 pas cu pas

E 12 iulie 2011 ora 22 seara, nu mai pot citi, am obosit ma pun sa dorm pentru ca a doua zi ma trezesc dis de dimineata. Am pus ceasul de la telefon sa sune la ora 5 sa mai citesc ceva.
Aud ceasul sunand, la dracu e deja dimineata. Nu am chef sa ma trezesc, pentru ce dracu sa merg la examen, posturi titularizabile nu sunt caci sunt ocupate fie de pilosi fie de profi octogenari, invatamantul e prost platit,elevii sunt de-ampulea, nu-i intereseaza scoala, da asta e trebuie sa merg ca doar de aia am invatat 4 ani in facultate si tot de aia mama si tata vor sa ma vada profesor.
La dracu stau acum si ma gandesc, da nu am invatat nici jumatate din materie, da asta e poate am noroc si imi pica ceva ce stiu.
Ma ridic greu din pat, ma duc sa fac un dus,imi fac o cafea cu rom, bag o tigara sa prind curaj si incep alene sa ma imbrac.
Plec spre locul unde se da examenul pentru ca se intra de la 8 am inteles, desi examenul e de la 10 – sistem de cacat -, la naiba si cu Funeriu asta. Ajuns la scoala la care se da examenul, ma caut pe liste, aici nebunie fiecare se impinge in fiecare, sa se duca dracu Funeriu cu reforma lui.
Ajuns in sala de examen, ma legitimeaza unul dintre supraveghetori, ma uit prin sala sa vad daca stiu pe cineva si ce vad, la naiba astia au lasat camerele web in sala, no acum ce fac, eu ma simt timorat, cum adica dupa ce am facut 4 ani de facultate acum astia ma verifica in modul asta, e jignitor, asta e tot ministru e de vine. S-a facut ora 9.30 mi se face foame, de nervi am uitat sa mananc, ce fac acum vreo 4 /5 ore trebuie sa stau in sala de examen. Se face 10 tensiunea in sala creste, asteptam subiectele, astea nu mai vin, ma uit la sala si iara vad camerele de filmat, ma stramb la una dintre ele, o salut pe mama ca poate deh poate ma dau astia la tv.
Vin subiectele, s-a facut liniste, la dracu sunt naspa, nu stiu ce o sa fac, mi-e foame, nu stiu subiectele in mata Funeriu ne ai futut si pe noi, ca pa aia de la bac, cum crezi tu ca as fi putu parcurge toata materia pentru examen. Incep sa scriu ceva pe ciorna, da vin aia din comisie sa ne semneze lucrarile, cica foile au un cod de bare, bai tamptiti astia ne eticheteaza ca pe produse ma simt acum ca o sticla de cola sau un salam de sibiu.
Sa se duca la dracu in Franta, Funeriu asta, nu stiu subiectele, astea nu le am citit, mie foame, da mai trebuie sa stau in sala nu am ce face. In sfarsit mi am amintit ceva, scriu si eu da e putin, poate i-au un 5. Au trecut 2 ore de la inceperea examenului, ma duc imi predau lucrarea si ies frustrat. Funeriu asta e incredibil de nesimtit, sa ne dea subiectele asa de grele, sa puna camerele web pe noi, sa se duca dracu. Ies din liceu, cineva ma intreaba cum sunt subiectele, eu ii raspund sec grele, astia au vrut sa ne toace.
Ma duc la o bere, ma refulez si plec spre casa, astept rezultatele, poate prind un loc pe undeva de suplinitor.

luni, 11 iulie 2011