luni, 22 noiembrie 2010

Osanale lui lenuta





"Eu, Elena, sunt foarte bucuros să lucrez cu tine. Trebuie să faci eforturi monumentale ca să nu cazi sub farmecul tău, în calitate de coleg. Eşti inteligentă, eşti frumoasă, eşti tenace, ai anduranţă la mediul general dezgustător al politicii româneşti şi nu te deranjează vecinătatea oamenilor de valoare, ceea ce înseamnă că vei putea face cu oricine echipe de valoare şi PDL are probabil nevoie de acest lucru", a spus Baconschi, în cadrul conferinţei de alegeri a PDL Bucureşti.
Pt Boureanu Udrea reprezintă "motorul unei generaţii" si reprezintă femeile curajoase care muncesc şi "care sunt chemate să dea ora exactă în politica românească".
Raluca Turcan vede in Udrea ,,un veritabil Kill Bill al politicii româneşti" iar Ioan Oltean crede ca prin alegerea lui Udrea ,,Organizaţia de la Bucureşti trebuie să redevină ce a fost, şi sunt absolut convins că ce se întâmplă astăzi prin alegerea noului preşedinte, al noului BP al PDL Bucureşti, organizaţia va redeveni ce a fost, organizaţia de prima mână, soarele PDL".
Parca am vazut ceva din anii 80, ceva jenant pt noi,este un lucru negativ faptul ca in politica dar si in societatea romaneasca nu se promoveaza valorile ,promovarea in functii se face avand la baza slugarnicia, pupincurismul,darea de mita si carnetul de partid.
dar intradevar Udrea e buna

Hava si prostia





ALBA IULIA. NOIEMBRIE 2010

inca o gafa a PDL-ului, primarul din Alba Iulia a reusit sa incalce Constitutia prin modificarea drapelului national inlocuind culoarea rosie cu portocaliu si ceva ce da spre visiniu.
Noul drapel cuprinde si frunza lui lenuta udrea dar si extraordinara urare de bun venit in ,, capitala de suflet a romanilor,, Alba Iulia.

Se pare ca dl Hava nu stie Constitutia, culorile drapelului fiind stabilite prin lege, dar in aceasta tara, respectarea legii este una facultativa.